(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Змивка для піни Soma Fix Cleaner (61890001)

Виробник: Soma Fix
Модель: 61890001-06
91.00грн

  • Наявність: Немає на складі

Не завжди виходить акуратно працювати з монтажною піною, часто піна потрапляє на ділянки де її бути неповинно, механічним методом її видалити не завжди виходить і не завжди якісно, ​​та й сам інструмент необхідно тримати в чистоті. Якщо вчасно не почистити пістолет для піни, він зіпсується. Всі ці завдання вирішує змивка для піни Soma Fix Cleaner. Змивка створена на базі комплексу розчинників і легко справляється з ще не затверділої піною. Балон об'ємом 500мл укомплектований спеціальним клапаном, що дозволяє підключити до балона як пістолет з метою очищення, так і звичайний спрей-розпилювач (в комплекті) для обробки поверхонь.

Спосіб застосування

Для очищення пістолета одягніть балон на пістолет і зробіть три пуски тривалістю 1.5 секунди. Повторіть процедуру через 5 хвилин. Одягніть спрей-насадку на балон і обробіть з'єднувач пістолета потім протріть чистою ганчіркою.

Для очищення поверхні нанесіть змивку на ганчирку за допомогою комплектного спрей-розпилювача і витріть залишки піни.

Зберігання

Зберігати в приміщеннях з нормальною кімнатною температурою. Не допускати нагрівання і переохолодження балона. Не кидати і не розбирати балон. Гарантійний термін зберігання до 24 місяці. Берегти від дітей.

До висихання
Температура використання -10°С / +35°С
Основні характеристики
Тип очищувач

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Рекомендовані товари