(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Твердопаливний котел Marten Pellet (00475)

Модель: 00475

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Твердопаливний котел тривалого горіння Мартен Pellet призначений для опалення приватних будинків твердими видами палива. Ключова особливість твердопаливних котлів серії Pellet полягає в інтегрованому контейнері для палива, яке подається безпосередньо в топку за допомогою шнекового механізму завантаження. Котел працює на паливних пілетах які спалюються за допомогою спеціального "факельного" пальника. Такий конструктивний підхід дозволяє повністю контролювати всі процеси в топці, що позитивно позначається на економічності, безпеці і довговічності твердопаливного котла.

Особливості твердопаливного котла Мартен Pellet

Автоматична подача палива. Котли серії Pellet крім основної конструкції для спалювання палива мають додатковий паливний резервуар, з якого паливо "пілети" подаються в камеру згоряння за допомогою шнекового завантажувача.

Тривалий час горіння. Наявність паливного контейнера з автозавантаженням, контрольований автоматикою весь процес горіння, дозволяє працювати котлу без дозаправки близько 8 днів. Це майже на 20% довше в порівнянні з багатьма схожими моделями від інших виробників.

Висока продуктивність. Твердопаливний котел Мартен "Pellet" обладнаний ефективним теплообмінником, який відбирає до 90% тепла від згоряння. На виході температура димових газів не перевищує + 100 ° С.

Надійна автоматика. Автоматика управління горінням європейського виробництва відрізняється від своїх китайських аналогів високою надійністю і стійкістю до перепадів напруги, що буде актуально при використанні котла в сільській місцевості.

Безпека. Всі твердопаливні котли Мартен зроблені з міцної сталі товщиною 5мм, це виключає випадкові пропали корпусу, що часто доводиться бачити на дешевих китайських аналогах. Автоматика котла працює за принципом "Що не контролюється, то вмирає", іншими словами якщо під час роботи котла, раптом пропадає електроенергія, всі заслінки опускаються на мінімальний рівень, заглушаючи тим самим полум'я до мінімуму.

Висновок

Твердопаливний котел Мартен pellet відмінне рішення для опалення приватного будинку, його основна перевага в тривалості горіння і мінімальному втручанні. Всі обслуговування зводиться в додаванні палива один раз в тиждень і прибирання золи два рази в тиждень. При дотриманні найпростіших правил експлуатації, котел буде служити довгі роки.

Параметри топки
Глибина (мм) від 420 до 905
Колосники З охолодженням
Основні характеристики
Вага без води (кг) від 601 до 1101
Діаметр патрубків (мм) 50
ККД(%) 92
Потужність від 20 до 98 кВт
Час одного горіння (год) 200

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: котел, твердопаливний котел, Мартен