(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Твердопаливний котел Marten Комфорт (00474)

Модель: 00474

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Твердотопливні котли тривалого горіння Мартен серії Комфорт - це оптимальний спосіб зіігріти ваш будинок виходячи з ефективності та ціни. Всі котли оснащені автоматичною системою регулювання горіння, а їх корпус виконаний з спеціальної сталі, що має підвищену стійкість до руйнування. Завдяки цьому середній термін експлуатації котла складає 15 років, що набагато більше в порівнянні з звичайними аналогами. Величезною перевагою котлів цього ряду є байдужість до типу палива, такі котли з успіхом працюють не тільки на традиційних дровах і вугіллі, але й будь-яких деревних відходах (тирса, стружка, кора дерев, пеллети і навіть торф). В котлах реалізована система каскадного теплообмінника, що забезпечує високий ККД всієї серії Комфорт до 85%.

Особливості твердотопливних котлів серії Комфорт

Тривале горіння. В котлах реалізована ефективна система автоматичного регулювання вогню, що забезпечує максимальне тривале горення одного завантаження до 8 годин при використанні деревного палива і до 24 годин при використанні вугілля.

Високий ККД. В конструкції котла реалізована система каскадного теплообмінника і примусове завантаження відпрацьованих газів назад у топку для допалювання, тому температура димових газів не перевищує 125 ° С, все тепло забирає теплообмінник. КПД такого котла складає більше 85;%.

Байдужість до типу палива. Такий тип твердотопливних котлів у народі називають всеядними, оскільки спалювати в них можна практично усе, що горить, це досягається завдяки примусової системі подачі повітря, яка працює в парі з автоматикою, якщо завантажене паливо поганого якості, то система примусово подає додаткове повітря для поліпшення горіння і навпаки , якщо паливо горить інтенсивніше, ніж необхідно, то зачиняється повітряний засув замідляючи тим самим горіння.

Тривале горіння. Висока економічність котла призвела до мінімуму необхідність дозаправки палива. При використанні звичайних дров заправляти доведеться 2 рази на добу, а при користування вугілля дозаправляти буде необхідно всього 1 раз на добу.

Якісна автоматика. В усіх котлах серии Комфорт використовується німецька та польська автоматика, виготовлена відповідно до вимог європейського ринку. Автоматика не чутлива до різкого перепаду напруги і служить довгі роки.

Заключення

Твердотопливні котли Мартен-комфорт - це якісні опалювальні прилади, завдання яких не тільки зігріти приміщення а й позбавити власника від необхідності частого обслуговування. Такі котли компанія Мартен випускає 12 років, за цей час було випущено більше мільйонів котлів як для внутрішнього ринку так і для експорту. Всі котли чудово працюють і радують своїх власників.

Параметри топки
Глибина (мм) від 420 до 905
Колосники З охолодженням
Основні характеристики
Вага без води (кг) від 310 до 938
Діаметр патрубків (мм) 50
ККД(%) 85
Потужність від 12 до 98 кВт
Час одного горіння (год) 8 - 24

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: котел, твердопаливний котел, Мартен