(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Твердопаливний котел Marten Industrial (00476)

Модель: 00476

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Промислова серія котлів Мартен Industrial призначена для опалення виробничих приміщень, великих і середніх офісів, або багатоквартирних будинків. Твердопаливний котел серії Industrial відрізняється від своїх побутових побратимів більш високою потужністю з розрахунком на опалення великих площ навіть в самий лютий мороз. Для порівняння найпростіший представник індустріальної серії котлів MIT-100 характеризується потужністю 100 кВТ і здатний обігріти будинок до 1000м2.

Особливості індустріальних котлів Мартен

Великий об'єм топки. Індустріальна серія твердопаливних котлів Мартен характеризується великим об'ємом топки (від 510л) такий об'єм дозволяє котлу працювати без дозавантаження від 12 до 24 годин.

Холоднокатана сталь. Така сталь товщиною від 6мм показує більш високу стійкість до температурних руйнувань. Котли виготовлені з такої сталі характеризуються довгим терміном служби, приблизно 15 років.

Високий ККД. Всі котли оснащені каскадними теплообмінниками, які практично повністю приймають на себе температуру горіння. Завдяки їм ККД котлів становить не менше 85%. Для порівняння ККД звичайної грубки максимум 50%.

Велика площа обігріву. Найскромніший представник індустріальної серії котлів Мартен, здатний обігріти близько 1000м2.

Простий в обслуговуванні. Обслуговування котла не передбачає наявність будь-яких специфічних навичок, або наявність в штаті відповідального співробітника, все обслуговування зводиться до своєчасної досипанням палива і прибирання золи, все інше зробить автоматика.

Висока надійність. Оскільки твердопаливні котли Мартен індустріальної серії покликані працювати з великим об'ємом палива, їх завдання обігріти куди більші приміщення ніж їх побутові аналоги, тому котли серії "индустриал" виготовляються з товстої катанной стали, в конструкції мінімізовано кількість зварних швів, збільшена площа теплообмінника. Середній термін служби котла становить 15 років.

Висновок

Мартен Industrial відмінне рішення для опалення великих виробничих, складських або офісних приміщень, головна відмінність таких котлів в тривалому горінні одного завантаження і високій економічності. Що стосується обслуговування, то тут все гранично просто. Однак для приватних будинків такий котел не підійде через його високу потужність, ви не зможете максимально використовувати весь його потенціал, що негативно позначиться на економічності. Для приватних будинків рекомендується використовувати побутову серію котлів Мартен.

Параметри топки
Глибина (мм) від 420 до 905
Колосники З охолодженням
Основні характеристики
Вага без води (кг) від 1100 до 4100
Діаметр патрубків (мм) 50
ККД(%) 92
Потужність від 100 до 700 кВт
Час одного горіння (год) 24

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: котел, твердопаливний котел, Мартен