(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Твердопаливний котел Marten Base (00473)

Модель: 00473

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Найпростіший, але в той же час ефективний твердопаливний котел від українського виробника. Котел Мартен Base характеризується високою обігрівається потужністю від 12 до 18кВт, якої вистачить для обігріву будинку площею до 180м2. В якості палива твердопаливний котел може використовувати звичайне вугілля, антрацит або просто дрова. При цьому період горіння одного завантаження становить від 3 до 8 годин залежно від типу палива. Твердопаливний котел Base призначений для обігріву як житлових так виробничих приміщень. Він підключається безпосередньо до системи централізованого опалення, це дає можливість використовувати його в віддаленому приміщенні.

При покупці є можливість вибрати котел під необхідну площу приміщення, що обігрівається, з робочою поверхнею для приготування їжі або без неї, а також існує можливість комплектації чавунними колосниками.

У всіх моделях серії Base передбачена можливість установки рухомої заслінки для регулювання робочої температури.

Котли серії Base виготовляються з високоякісної стійкої до температурних руйнувань стали товщиною 3 мм, завдяки цьому всі котли працюють як мінімум 10 років. Гарантійний термін роботи становить 3 роки з дня першого запуску.

Особливості твердопаливних котлів серії Base

Високий показник ККД. Завдяки продуманій конструкції коефіцієнт корисної потужності котла становить до 80%. Для порівняння у звичайній печі ККД не більше 65%.

Ергономічність. Завдяки мінімізації обсягу без втрати ефективності, котел Base легко впишеться в інтер'єр вашого приміщення, а якщо виберете серію V, то крім обігріву приміщення, зможете використовувати котел для приготування гарячої вечері.

Невибагливість у використанні. Твердопаливні котли серії Base спроектовані таким чином, щоб виключити необхідність додаткового обладнання та мінімізувати роботу з ним. Все обслуговування полягає в дозаправленні паливом і прибиранні золи.

Висока надійність. Котли серії Base компанія Мартен випускає з 2003р, за цей час вийшли з ладу тільки кілька і то з вини користувачів (Запуск без води, використання коксового вугілля). Компанія дає повну гарантію на свої котли на 3 роки, а мінімальний показник експлуатації становить 10 років.

Висновок

За відгуками споживачів твердопаливні котли Мартен - оптимальне рішення виходячи з ціни, якості та продуктивності. Однак, як і будь-який інший прилад, котел вимагає до себе дбайливого ставлення та виконання найпростіших правил експлуатації, якщо їх дотримуватися, то котел Мартен стане вашим найтеплішим другом холодною зимою.

Параметри топки
Глибина (мм) 320
Колосники З охолодженням
Об'єм топки (л) 26
Основні характеристики
Вага без води (кг) 96
Діаметр патрубків (мм) 40
Товщина сталі (мм) 3
ККД(%) 76%
Потужність від 12 до 18 кВт
Час одного горіння (год) 5-8
Гарантія 3 роки
Країна виробник Україна

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: котел, твердопаливний котел