(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Самоклеюча сітка серпянка (62331006)

Модель: 62331006-06

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Самоклеюча сітка серпянка в основному застосовується для армування гіпсокартонних стиків. Також може бути застосована для робіт з армування тріщин на стінах і стелях. Завдяки клейовий основі, сітка відмінно тримається на поверхні і не створює незручностей при шпаклюванні. Серпянка виготовлена з якісного скловолокна щільністю 90 гр / м2 і розміром клітини 2/2 мм. На внутрішню сторону сітки нанесений клейовий розчин (як скотч) дозволяє легко приклеювати її до будь-якої плоскої поверхні.

Спосіб застосування

Якщо планується армування стиків між гіпсокартонними листами, використовувати широку сітку не обов'язково, передбачається що стики рівні. Наклейте серпянку по всій довжині шва так щоб шов припадав по центру полотна сітки, потім з допомогою не густого гіпсового розчину зашпаклюйте разом з сіткою. При ремонтних роботах пов'язаних з усуненням тріщин утворених через розтріскування штукатурного шару, або щілин утворених внаслідок інсталяції вікон, дверей та інших конструкцій, рекомендується використовувати широку серпянку.

При необхідності з'єднання двох шматків серпянки, наступний необхідно наклеювати внахлест з попереднім.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Рекомендовані товари