(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Гідробар'єрна мембрана SILVER 85гр/м2 (70204003)

Модель: 70204003-06

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Гідробар'єр SILVER призначений для влаштування гідроізоляційного шару в системах утеплення покрівлі вентильованим методом. Гідробар'єрна мембрана укладається зверху на утеплювач. Її особливість полягає в здатності захищати утеплювач (мінеральну вату) від попадання вологи, але при цьому чудово пропускати повітря і тільки в одну сторону. Це корисна властивість дозволяє ефективно відводити випаровування з шару мінеральної вати запобігаючи утворенню конденсату і зберігає ефективність самого утеплювача. Звідси і назва "гидробарьер", пропускає повітря, але не пропускає воду.

Гідробар'єр SILVER є щільною поліпропіленовою тканиною 50м / п 1,5 висотою з мікроперфорацією, цих отворів цілком достатньо для проходу повітря, але недостатньо для води.

Технічні характеристики гідробар'єрної мембрани SILVER

  • Висота рулону 1,5м
  • Довжина рулону 50 м/п
  • Матеріал - поліпропілен
  • Щільність 85гр/м2

Пакування

Щільні рулони 50м / п упаковані в поліетиленові пакети. Не зберігати тривалий час під прямими сонячними променями.

До висихання
Густина 85гр/м2

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре