(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Монтажна піна Soma Fix ручна зимова 500мл 61874004

Виробник: Soma Fix
Модель: 61874004-06

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Трубочна монтажна піна для побутового застосування призначена для виконання монтажних робіт у будинку, а також на вулиці при низькій температурі до -150С. Балон з монтажною піною укомплектований спеціальним гнучким аплікатором за допомогою якого проводиться випуск піни, наявність спеціалізованого пістолета не передбачено. Незважаючи на те що, це побутова піна, вона дуже близька за властивостями до професійної. Невеликий обсяг балона 500мл дозволяє працювати в важкодоступних місцях і на висоті.

Піна має сильне розширення, тому не рекомендується використовувати її в крихких і м'яких конструкціях.

Монтажна піна Soma Fix це екологічно чистий матеріал, створена на основі поліуретану, абсолютно безпечна для людини. Не містить руйнуючий фреон, він був замінений на СО2. Основний компонент піни - модифікований поліуретан, який під дією сонячного світла розпадається на безпечні компоненти. Тому не можна залишати незахищеним шар піни. Рекомендується обробити штукатуркою, шпаклівкою або просто пофарбувати.

Основні особливості монтажної піни Soma Fix 500мл

Безпечна. Застиглий шар піни безпечний для всіх форм життя. Не токсичний і не викликає алергічну реакцію. Не засмічує навколишнє середовище, відкритий шар піни з часом розпадається на безпечні компоненти. Має міжнародний сертифікат безпеки ISO9001, а також висновок санітарно-біологічної експертизи України та дозвіл для застосування в будівництві та побуті.

Дрібнопориста структура. Це забезпечує високу щільність застиглого шару піни, а це стійкість до механічних пошкоджень, стійкість до вібрацій і висока тепло-звукоізоляція.

Адгезія. До складу піни входять натуральні смоли, що забезпечують високу адгезію матеріалу до будь-якої основи за винятком поліетилену та жирних поверхонь.

До висихання
Температура використання -15°С / +30°С
Час застигання 8-10хв
Основні характеристики
Вторинне розширення 19%
Кількість вільної піни (л) 30
Густина 18-20кг/М3

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Рекомендовані товари