(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Монтажна піна Soma Fix Extra ручна (61874024)

Виробник: Soma Fix
Модель: 61874024-06

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Термоізоляційна монтажна піна екстра-класу створена з поглядом на максимальний результат при мінімальній ціні, спочатку планувалося що дана піна завдяки своєму низькому вторинному розширенню замінить традиційні пінополістирольні плити, компанія навіть розробила власну технологію нанесення матеріалу на стіни. Однак популярності цей метод не отримав, але чудова формула залишилася, на її основі і було створено монтажну піну Soma Fix Extra.


Soma Fix Extra це високопродуктивний матеріал, з одного балона при нормальній кімнатній температурі виходить приблизно 70л робочої піни, що набагато більше ніж у професійних аналогів.


Невеликі зміни отримав і сам балон. Клапан став більш плавнішим і легшим, що дозволяє точно розрахувати кількість піни.


Ця піна призначена для побутового використання, тобто без пістолета, однак вона не тільки не поступається за своїми характеристиками професійним аналогам, але і перевершує їх.

Сфера застосування монтажної піни Soma Fix Extra

Монтаж дверних коробок і віконних рам. Маючи низьке вторинне розширення, піна акуратно заповнює порожнечі між стінами і дверима забезпечуючи тим самим високу герметизацію і надійність конструкції в цілому.

Заповнення порожнеч між трубами, кабелями та іншими видами комунікацій. Наявність гнучкого пластикового аплікатора дозволить задути щілини навіть в самих незручних і важкодоступних місцях, а висока адгезія продукту практично до всіх будівельних матеріалів забезпечить надійність і довговічність конструкції.

Заповнення швів під підвіконнями. Не кожна піна впоратися з цією роботою, багато аналоги не мають контрольованим розширенням і можуть просто зірвати або деформувати підвіконня, з Soma Fix Extra це не проблема, піна працює тільки там де треба і не деформує навіть м'які конструкції.

До висихання
Температура використання 0°С / +35°С
Час застигання 8-10 хв
Густина 5 - 18 кг/м3
Основні характеристики
Вторинне розширення 19%
Кількість вільної піни (л) 70

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Рекомендовані товари