(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Шліфувальный круг ATAMAN (53970000)

Модель: 53970000-06

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Шліфувальний круг ATAMAN призначений для шліфування й полірування виробів з металу очищення їх від іржі залишків фарби та інших сторонніх речовин. Застосовується тільки для роботи з болгарками різної потужності і діаметром посадкового гнізда 22,23мм. Шліфувальний круг ATAMAN від вітчизняного виробника відрізняється від своїх зарубіжних аналогів нижчою ціною і конкурентною якістю абразиву. У складі круга є подвійне скловолокно, яке забезпечує стійкість до зношування і безпеку в роботі. Сам склад круга на 95% відсотків складається з оксиду алюмінію. Решта 5% займає цирконій, який забезпечує міцність кола і запобігає засолюванню порів.

Особливості шліфувального круга ATAMAN

Високопориста структура, що забезпечує якісне і ефективне шліфування металів.

Захист від засолювання забезпечує довгу і ефективну роботу круга без необхідності чистки робочої поверхні.

У складі круга не міститься такі шкідливі речовини як сірка, залізо і хлор.

Техніка безпеки

Дотримуйтеся стандартних правил техніки безпеки при роботі з електроприладами. Ніколи не використовуйте пошкоджені круги. Під час роботи використовуйте щільні рукавички і захисні окуляри. Перед початком роботи переконайтеся, що затискна гайка що притискає коло до болгарки закручена до упору. Не використовуйте круг на інструменті що має інший діаметр посадкового гнізда.

зберігання

Шліфувальний круг повинен зберігається в спеціальному приміщенні, не допускайте контакту з вологою тривалий час. Не кидайте коло і не допускайте його падіння. Не рекомендується зберігати болгарку з надітим кругом.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре