(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Ударний дриль Дніпро-М ДЕУ 1000 (68216000)

Виробник: Дніпро-М
Модель: 68216000-06

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Сучасні технології виробництва диктують свої правила і підходи до виконання багатьох робіт. Виходячи з цього компанія «Дніпро-М» представила ринку своє нове творіння, ударну дриль ДЕУ-1000. Основний упор при розробці даного інструменту робився на надійність і доступність для кожного споживача. Ударний дриль ДЕУ -1000 має потужний двигун здатний видавати потужність до 1000Вт, а тришарове покриття обмотки термолаком оберігає його від  замикання і працює як терморегулятор, сприяючи якісному охолодженню.

Механізм дрилі тримається на закритих підшипниках, а не на пластикових втулках як у багатьох дешевих аналогів, що забезпечує надійну безперебійну роботу інструменту протягом всього терміну експлуатації. А прогумований корпус у поєднанні з продуманою ергономікою робить будь-яку роботу з дрилем легкої і практичною.

Особливості ударного дриля Дніпро-М ДЕУ -1000

Зносостійкі вузли і хороша якість збірки забезпечують надійну роботу інструмента протягом всього терміну експлуатації.

Потужний двигун розвиває потужність до 1000Вт і дозволяє легко справлятися навіть з найскладнішими завданнями.

Самозажимний патрон дозволяє швидко і без зусиль змінити оснащення.

Пружина тримача щіток має обмежувач ходу що запобігає торкання пружини до якорю двигуна і відповідно оберігає останній від стирання контактної групи.

Обшивка двигуна просочена термостійким лаком, який запобігає потраплянню пилу між витками оберігаючи його від  замикання.

Гарантійний термін роботи ударного дриля становить 2 роки, а наявність мережі сертифікованих сервісних центрів забезпечує якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування.

 
Основні характеристики
Діаметр свердління (дерево) 25мм
Діаметр свердління (сталь) 10мм
Свердлильний патрон 13мм
Діаметр свердління (бетон) 13мм
Потужність 1000Вт
Гарантія 24+12міс
Країна виробник Україна

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре