(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Зварювальний інвертор Дніпро-М ММА mini 210 (70127017)

Виробник: Дніпро-М
Модель: 70127017-06

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Найкомпактніший зварювальний інвертор в асортименті Дніпро-М. Розмір ММА mini 210 можна порівняти з розмірами звичайного цеглини. З такими розмірами, зварювальний інвертор легко по поміститься в будь-якій сумці. Незважаючи на свої компактні розміри ММА mini має робочі характеристики цілком "дорослого" апарату. Такі габарити зварювального апарату стали можливими після застосування в якості основних силових розподільників, транзисторів нового IGBT типу, які здатні працювати при високих навантаженнях і при цьому мають мініатюрні розміри.

Особливості зварювального інвертора ММА mini

  • Робочий струм може регулюватися від 10А до 210А. Цієї сили струму цілком достатньо для зварювання металу до 8мм завтовшки, електродами діаметром від 1,6 мм до 4 мм і для різання електродами до 3 мм.
  • Вбудована система Hot Start дозволяє швидко запалити електрод за рахунок короткочасного імпульсу в момент контакту електрода з металом.
  • Високоємкий мережевий фільтр забезпечує стабільність електричної мережі під час роботи інвертора, а також дозволяє працювати якщо в мережі дуже низька напруга. Якщо інвертори інших виробників відмовляють при 180V, зварювальний інвертор Дніпро-М mini 210 прекрасно себе почуває при 160V.
  • Автоматична система примусового охолодження на основі потужного кулера і системи регулювання обертів, не допустить перегрів транзисторів. Якщо все ж відбудеться перегрів, то в цьому випадку спрацює система термозахисту, при досягненні критичної температури інвертор повністю відключиться.
  • Система AntiStick запобігає залипанню електрода. У разі залипання система миттєво знижує зварювальний струм майже до нуля. Після цього відірвати електрод від металу не складе труднощів.

Зварювальний інвертор Дніпро-М ММА mini 210 поставляється в двох варіантах комплектації, з кейсом і без.

Гарантія 24 місяці.

Основні характеристики
Захист від перегріву есть
Зварювальний ток 10-210А
Робоча напруга (Вольт) 220
Товщіна шару 8мм
Діаметер електроду (мм) 5
Захист від залипання єсть
Швидке запалення єсть

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре