(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Перфоратор Дніпро-М ПЕ 2813Б (69171000)

Виробник: Дніпро-М
Модель: 69171000-06

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Професійний перфоратор бочкового типу Дніпро-М ПЕ-2813Б призначений для важких будівельних робіт. Потужність даного інструменту становить 1300Вт, а енергія удару 4,5Дж, цього цілком достатньо для виконання більшості будівельних робіт з буріння свердління або свердління з ударом. Оптимальне співвідношення якості і потужності дають можливість працювати з перфоратором протягом 6-7 годин без перерви.

Всі рухомі вузли інструменту зроблені з високоміцної легованої сталі, що забезпечує надійну і безперебійну роботу інструменту протягом всього терміну експлуатації. На відміну від побутових аналогів, в ПЕ-2813Б не використовуються пластикові втулки, вони замінені закритими кульковими підшипниками.

Мідна обмотка двигуна просякнута спеціальним лаком, що запобігає потраплянню пилу між витками і поліпшує тепловідвід забезпечуючи тим самим якісне охолодження, що в свою чергу в рази збільшує ресурс двигуна.

При проектуванні даної моделі виробник орієнтувався не тільки на потужність і ціну, було приділено увагу і ергономіці. Місця хвата виконані з пористої гуми, що забезпечує надійну фіксацію перфоратора в руках оператора. Особливу увагу варто приділити антивібраційної системі. Вона являє собою амортизатор на задній ручці перфоратора, який гасить вібрації. Завдяки цій системі оператор практично не втомиться від роботи з перфоратором, незважаючи на його вагу 4,7кг.

Особливості перфоратора Дніпро-М ПЕ-2813Б

  • Відмінна якість збірки і ергономіка, інструмент зручний у роботі і надійний, гарантійний термін експлуатації 3 роки.
  • Висока продуктивність, обумовлена ​​силою удару 4,5Дж, у побутових аналогів цей показник не більше 2,0Дж.
  • Три режиму роботи. Режим удару в нагоді для сколювання бетону, асфальту, старої штукатурки і.т.д. Режим свердління з ударом знадобитися для буріння отворів в цеглі або бетоні. І режим свердління для роботи з крихкими матеріалами.
Основні характеристики
Робоча напруга (Вольт) 220
Тип патрону SDS+
Енергія удару (Дж) 4,5
Діаметр свердління (бетон) 40мм
Потужність 1300Вт
Гарантія 3 роки
Країна виробник Україна

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Рекомендовані товари