(066) 174-61-41
ПН-ПТ: 08:30 - 17:00 СБ: 09:00 - 14:00 НД: вихідний

Акумуляторна дриль - шуруповерт Дніпро-М АДЛ-12 (72144000)

Виробник: Дніпро-М
Модель: 72144000-06

Товар з архіву

Даний продукт на даний час знятий з продажу, можливо з якихось причин він перестав відповідати вимогам покупців, або виробник відмовився від подальшого виробництва.

Будь ласка передзвоніть за допомогою одного з телефонів зазначених у верхній частині сторінки і наші консультанти допоможуть вам підібрати гідну заміну.

Зручний і практичний шуруповерт АДЛ-12 від торгової марки Дніпро-М відрізняється від своїх зарубіжних аналогів тільки ціною. Завдяки впровадженню сучасних технологій, а також спираючись на досвід провідних виробників, вдалося створити компактний і надійний шуруповерт АДЛ-12. Особливість цієї моделі в приголомшливій ергономіці. Шуруповерт легкий, всього 0,9 кг, відмінно лежить в руці і не викликає втоми. АДЛ-12 оснащений двома літій іонними акумуляторами потужністю 1,5 А / ч. Батарея компактно вставляється в ручку шуруповерта і не заважає виконанню робіт.

Особливості шуруповерта Дніпро-М АДЛ-12

  • Робочий механізм виготовлений високоякісної легованої сталі
  • Обертові компоненти працюють на кулькових підшипниках, пластикові втулки не використовуються.
  • Додатково головний підшипник оснащений гумовим компенсатором, що гасить вібрації, тим самим майже в два рази збільшує термін роботи всього механізму.
  • Двигун шуруповерта складається з цільного металевого корпусу.
  • Обмотка просочена кількома шарами спеціального теплопровідного лаку, що поліпшує охолодження.
  • В якості додаткових функцій, шуруповерт АДЛ-12 оснащений яскравим світлодіодним ліхтариком, який підсвічує робочу зону, це буде вельми до речі при виконанні робіт в зонах з недостатньою освітленістю.
  • Індикатор заряду акумулятора допоможе розрахувати час до повного розряду і сповістить, коли потрібно змінити акумулятор.
  • Система захисту від перегріву не дозволить перегрітися двигуну тим самим запобігає передчасному псуванню інструменту.
  • Акумулятори у шуруповерта АДЛ-12 літій іонного типу, що не мають ефекту пам'яті, їх можна заряджати і дозаряджати в будь-який час без ризику псування. Час повної зарядки 1 година.
Основні характеристики
Діаметр свердління (дерево) 22мм
Робоча напруга (Вольт) 12
Потужність акумулятора (А/г) 1,5
Крутильний момент (Hm) 22

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре